Litt om Mesterbygg Vestfold AS

Å bygge en bolig skal være en lystbetont opplevelse. Derfor bygger vi din bolig slik du ønsker. Våre dyktige fagfolk hjelper deg å sette opp planer og tegninger. Du trenger ikke starte med tomme hender. Vi har en rekke prosjekter du kan kikke på og vurdere. Finner du noe du liker kan vi tilpasse dine behov. Vi kommer på gratis befaring og snakker med deg om din boligdrøm.

Mesterbygg Vestfold AS er forhandler for Konsmohus. Alle våre hus produseres ved Konsmo Fabrikker AS, både kataloghus, arkitekttegnede hus og prosjekthus. Vi produserer boligen innendørs i tørre omgivelser. Din nye bolig transporteres ut til byggeplass, heises på plass og lukkes på få dager. Vi tar søknadsprosessen helt fram til ferdigattest på huset. Dette gir forutsigbarhet, kvalitet og trygghet.

Vi er i dag 30 dedikerte og erfarne medarbeidere som i all hovedsak opererer i Vestfold. Vi er fleksible og bygger slik du ønsker det. I samarbeid med arkitekt hjelper vi deg med å designe og tilpasse boligen etter dine behov og ønsker. Vi hjelper deg med å realisere ditt drømmeprosjekt.

Vårt hovedmål er uansett fornøyde kunder og med god kompetanse og kvalitet i arbeidet tilstreber vi dette hver dag.

Kontakt oss for mer informasjon om hvilke muligheter vi tilbyr!

Vi tar søknadsprosessen helt fram til ferdigattest på huset. Vi produserer boligen innendørs i tørre omgivelser.

Kontakt info

Finner du noe du liker kan vi tilpasse oss dine behov. Kontakt oss i dag for en gratis befaring. 

Mesterbygg Vestfold AS

Mesterbygg Vestfold AS holder til i Sandefjord og er din totalentreprenør innen tømrerarbeider. Vi bygger slik du ønsker det; Eneboliger, hytter, flermannsboliger, leilighetsprosjekter og rehabiliteringsjobber. Ta kontakt med oss for en gratis befaring eller en hyggelig prat.

Kontaktinfo