01

02

03

04

Arkitekttegnet hytte - Vi bygger slik du ønsker

Arkitekttegnet hytte

Å bygge en hytte skal være en lystbetont opplevelse. Derfor bygger vi din hytte slik du ønsker. Våre dyktige fagfolk hjelper deg å sette opp planer og tegninger. Du trenger ikke starte med tomme hender. Vi har en rekke prosjekter du kan kikke på og vurdere. Finner du noe du liker kan vi tilpasse dine behov.

Gratis befaring

Vi kommer på gratis befaring og snakker med deg om din boligdrøm. Uten ekstra omkostninger hjelper en arkitekt deg med å designe og tilpasse boligen etter dine behov og ønsker.

Vi både bygger og bryr oss

Vi tar søknadsprosessen helt fram til ferdigattest på huset. Vi produserer boligen innendørs i tørre omgivelser. Din nye bolig transporteres ut til byggeplass, heises på plass og lukkes på få dager. Dette gir forutsigbarhet, kvalitet og trygghet.

Noe eksempler på hyttetyper vi kan tilby:

Sandkleiv

125 m2 | 3 soverom

Helle

232 m2 | 3 soverom

Valand

95 m2 | 2 soverom

Mesterbygg Vestfold AS

Mesterbygg Vestfold AS holder til i Sandefjord og er din totalentreprenør innen tømrerarbeider. Vi bygger slik du ønsker det; Eneboliger, hytter, flermannsboliger, leilighetsprosjekter og rehabiliteringsjobber. Ta kontakt med oss for en gratis befaring eller en hyggelig prat.

Kontaktinfo